Video, rozhovor, komentář a novinka

07.12.2009 09:59

DevilDriver se dostali mezi deset nejlepších metalových songů roku 2009 na blogu AOL Radio a to se singlem Pray For Villains.

Cameron Edney z Professional Music Photography nedávno spáchal rozhovor se zpěvákem Dezem Fafarou. Část rozhovoru naleznete níže:

PMP: Když přijde na řadu turné dnes, dá se to srovnat se situací, kdy jste byli úplně na začátku? Já bych řekl, že musíte mít mnohé cenné poznatky o tom, jak přežít na cestě!

Dez: Určitě. Spánek je v první řadě! Osobně nepiju tvrdý alkohol. Jinak, spánek, dobré jídlo a dobří přátelé to je základ. Teď když jsme udělali 10 až 11 vystoupení v řadě a v pěti týdnech jsme měli dva dny volna, cítím že si to začíná vybírat svou daň! Když pak přijde na poslední vystoupení tak se ukáže, že se musíš opravdu začít snažit a dneska jsme hráli na 110% po jedenácti dnech v řadě, které jsou jako jeden!

PMP: Za chvíli se chci dostat k poslednímu albu, "Pray for Villains". Při zpětném ohlédnutí za nahráváním, je něco, co byste změnili nebo udělali jinak?

Dez: Ne, absolutně ne. Myslím si, že DevilDriver roste od nahrávky k nahrávce! Už jsem slyšel čtyři písně z připravovaného alba, které se chystáme nahrávat v příštím roce a můžu říct, že to bude odlišné od všechno, co jsme zatím udělali!

PMP: Řekněte nám něco o těch písních, které máte již hotové.

Dez: Myslím, že čtyři skladby, které jsem slyšel, jsou celkem evoluce v tom, co děláme. Je to směs třetí a čtvrté desky, ale na úplně jiné úrovni! Můj zpěv se dočká také jisté evoluce, a to díky hudbě a nemohu se dočkat, až uvidím, co z toho ještě vzejde. Já neustále tvrdím, že naše čtvrté, páté a šesté alba budou nejlepší, protože jsme spolu byli krátce, když jsme nahrávali naše první a druhé album. Je důležité, aby lidé věděli, že většina kapel je spolu pět nebo šest let předtím, než nahrají své první album. My jsme spolu tak dlouho až nyní. 

Přečtěte si celý rozhovor na blogu Professional Music Photography.

Připojím ještě Jeffův komentář:

Jsem doma asi týden a miluji každou minutu. V současné době vám píši ze studia, protože zrovna děláme na demáčích a nahráváne písně pro příští album! Věci zní rychle a pořádně tvrdě . Tento týden se chystáme do Austrálie společně s Lamb Of God, Shadows Fall a High On Fire. Lístky na turné mají hodně velkou prodejnost a já se nemůžu dočkat na mou čtvrtou cestu do Austrálie...       ...Další turné, nahrávku a info můžete očekávat v blízké budoucnosti.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.


absinthy-745x100-1493882700.jpg