RECYKLACE & (RE)KAPITULACE

20.09.2018 17:51

Ve snu by mě nenapadlo, kolik lidí stále navštěvuje tyhle zastaralé neaktualizované stránky. Absolutní šílenost a respekt! Nedokáži si to vysvětlit ničím jiným než, že jsou u nás DevilDriver jako kapela zatraceně populární! Když se na to podívám střízlivě, tak frekvence příspěvků je jeden za dva až tři roky, což odpovídá asi tomu s jakou pravidelností DevilDriver vydávají nové album. Jelikož tenhle web běží na totálně zastaralém a vysoce nepraktickém redakčním systému, tak přemýšlím co s ním dál. Proto jsem připravil menší anonymní dotázník, který můžete vyplnit níže nebo na hlavní stánce. Za každou odezvu budu rád.

 

Vyplnit dotazník!

 

A teď pár již známých faktů a možná i nějaká ta novinka

Každý z vás jistě zaznamenal, že DevilDriver 6. července vydali již osmou studiovku s názvem Outlaws 'til the End, Vol. 1. Jedná se o poctu hrdinům amerického country. Nápad je to zajímavý, ale provedení v podání DevilDriver docela pokulhává. Možná i proto se Dez Fafara vrhl na další aktivity. Nejzajímavější z nich je asi ta, že se svou rodinou založil surfařskou značku SunCult a spolu s Randym Blythem z Lamb of God teď sjíždí kromě sebe také mořské vlny. Kdoví třeba na příštím albu DevilDriver uslyšíme libé tóny ukulele ve spojení s metalem. Jelikož i samotná značka razí slogan Listen to Metal & Surf. Dalším projektem Fafarovic rodinky je hudební agentura s názvem The Oracle Management, ve které figuruje Dez a jeho manželka Anahstasia, která dělala manažerku kapele svého muže, ale to se jí zdálo asi málo, a tak se rozhodla, že pod svá křídla vezme i ostatní ovečky. A musím říct, že některá z nich jsou docela kapitální úlovky. Namátkou třeba Ross Robinson, Cradle of Filth, Combichrist, Wednesday 13 nebo Jinjer. A aby toho náhodou nebylo málo, tak ve svých volných chvilkách se Dez Fafara ještě mění v motivátora a mentálního kouče. Jeho moudra můžete sledovat na jeho speciálním instagramovém účtu.

Suncult

Jo a určitě jste si všimli, že DevilDriver v srpnu letošního roku absolvovali evropské turné, ale mezi zastávkami chyběla Čěská republika. I to má své jednoduché odůvodnění. Dřívější koncerty u nás proběhli vlastně jen díky tomu, že jsem pravidelně přispíval na tenhle web a wikipedii, čímž jsem se držel na prvních pozicích ve vyhledávání Google. Takže když managment kapely zadal do vyhledávače klíčové slovo DevilDriver, tak na ně první vyskočila oficiální stránka a hned poté tahle fanouškovská stránka s českou koncovkou! Pak už jim nezbylo, než si položit zásadní otázky: What the fuck? Czech Republic? Where is it? A turné bylo na světě.

Jinak poslední čerstvá novinka je ta, že Devildriver 28. září 2018 vydávají druhou edici svých prvních pěti studiových alb a hlavně vinyly jsou pěkně vypečená záležitost! Podzim pak DevilDriver stráví na americké tour společně s Jinjer a Raven Black.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.


absinthy-745x100-1493882700.jpg