Našlapaný Brutal Assault a sleva na lístky

17.07.2009 15:41

Metalový a rockový eshop metalshop.cz vás jako generální partner zve na nekompromisní festival Brutal Assault 2009. Vojenská pevnost Josefov u Jaroměře se 6. - 8. srpna naplní fanoušky tvrdé hudby. Chcete si poslechnout BIOHAZARD? A chcete na poslední chvíli sehnat ty nejlevnější lístky, jaké kdy byly k dispozici?

Už 14. ročník Brutal Assault přitáhne fandy toho nejlepšího metalu z celé Evropy. Festival proběhne v unikatní atmosféře historické vojenské pevnosti a pořadatel Shindy slibuje ještě lepší zázemí než bylo minulý rok. Ale jde hlavně o kapely a hudbu, ne? Našlapaný program je pro vás připraven na dvou velikých střídajících se pódiích.

A na co se můžete těšit? Určitě si nenechte ujít americkou kultovní hardcore-metalovou formaci BIOHAZARD, která se představí ve své původní sestavě z počátku devadesátých let. Dále nezapomeňte na norskou blackovou legendu IMMORTAL, na progresivní OPETH a na exkluzivní vystoupení norské avantgardní formace ULVER. Ale tímhle sranda rozhodně nekončí! PAIN, TESTAMENT, BRUJERIA, MADBALL, SUFFOCATION a WALLS OF JERICHO jsou další pecky, které budou řádit na pódiu Brutal Assault.

Jestli ještě nemáte lístky, tak vůbec nezoufejte. Právě naopak se můžete radovat, protože metalshop.cz má jako generální partner k dispozici lístky za ty naprosto nejlevnější ceny. Všichni zákazníci se na festival mohou dostat jenom za 1 100Kč, což je levnější než předprodej. A jsou v tom i další výhody - nemusíte řešit ani poštovné, ani si lístky někde složitě vyzvedávat. Stačí jediné, a to přihlásit se jako zákazník metalshop.cz na profilu Brutal Assault 2009 a lístky pro vás budou připraveny přímo na místě festivalu. A jak se pozná zákazník metalshop.cz? Snadno. Stačí, že za 5 let existence metalshop.cz má alespoň vyřízenou objednávku. A jestli jste ještě na metalshop.cz nenakoupili, tak je čas podívat se po nějakých těch kraťasech (dámské/pánské) či tričku!

 

Tak se uvidíme v kotli,

metalshop.cz – generální partner Brutal Assault 2009

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.


absinthy-745x100-1493882700.jpg