DevilDriver nahrávají nové dvojalbum a chystají turné s DOPE a Static-X

11.03.2019 10:25

Někteří členové DevilDriver se rozhodně nenudí. Například kytarista Mike Spreitzer nahrává a produkuje nové album horror-punkové legendy Wednesday 13. A Dez Fafara, ten to do nás sype horem dolem. Už někdy v půlce ledna Dez Fafara hodil na svůj instagram fotku ze studia, kde zrovna nahrával vokály na chystané album DevilDriver. Pár dní na to rozjel na svém twitteru skoro kampaň o tom jak s DevilDriver vylezou na pódium se songy od Coal Chamber. A jak se máme těšit na to až uslyšíme Loco s dvojšlapkou a dvojitou porcí kytar.

"DevilDriver začnou na koncertech hrát písně od Coal Chamber. Už mě unavuje čekat na to, abych mohl hrát hudbu, která mě pomáhala formovat jako člověka. Čekal jsem třináct let, abych mohl hrát „Loco“, tedy píseň, které ze mě udělala to, čím jsem dnes. Už odmítám déle čekat na to, až budu moct hrát „Fiend“ nebo „Sway“, prostě kteroukoliv z těch písní. Nebudu už čekat na nic a na nikoho."

No a aby toho nebylo málo, tak se DevilDriver chystají společně s DOPE podpořit na turné Static-X, kteří také chystají nové album s názvem Project Regeneration. To má být koncipováno jako pocta pro zesnulého frontmana Waynea Statica. Na albu by se mělo objevit 12 až 15 doposud nevydaných songů s jeho hlasem a o zbytek by se měli postarat hosté jako David Draiman (Disturbed), Ivan Moody (Five Finger Death Punch), Al Jourgensen (Ministry), Edsel Dope (DOPE), Burton C. Bell (Fear Factory) a chybět nemůže ani Dez Fafara (Coal Chamber, DevilDriver). Turné samotné má být, poté oslavou 20. výročí od vydání debutové desky Wisconsin Death Trip.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.


absinthy-745x100-1493882700.jpg